Rr.Vaso Pasha
Tirana,Albania

Njoftim

small_md

“CAKTIMIN E DATES SE KONKURIMIT, KRITERET DHE PROCEDUREN E

ORGANIZIMIT DHE SHPALLJES SE REZULTATEVE TE PROVIMIT TE

KUALIFIKIMIT PER MARRJEN E LEJES SE USHTRIMIT TE PROFESIONIT TE

NOTERIT”

ministria-e-drejtesis