IMG-20180118-WA0003

Marreveshja e bashkepunimit ndermjet Dhomes Kombetare te Notereve edhe Dhomes Fedefrale te notereve te se drejtes civile gjermane .Me date 16/01/2018 eshte nenshkruar marreveshja e bashkepunimit ndermjet Dhomes Kombetare te Notereve  edhe Dhomes Fedefrale te notereve te te drejtes civile gjermane .

Marreveshja per palen shqiptare u nenshkrua nga presidentja e Dhomes Komebtare te notereve te Shqiperise , znj. Mimoza SADUSHAJ ndersa per palen gjermane nga zv/presidenti I Dhomes federale te noterevete  te se drejtes civile gjermane z. Richard Bock Para nenshkrimit ministrja e drejtesise znj. Etilda GJONAJ priti delegacionin gjerman dhe shkembeu me te nje bisede miqesore dhe konstruktive , duke falenderuar Dhomen Federale gjermane per mbeshtetjen dhe ndihmesen qe i jep notariatit shqiptar. Z. Richard Bock garantoi se Dhoma e notereve gjermane do te vazhdoje te mbeshtese notariatin shqiptar ne perafrimin e legjislacionit si dhe ne trajnimet e ndryshme .

Gjate nenshkrimit znj. Sadushaj foli per sfidat dhe rolin e notariatit shqiptar ne rrugen per integrimin ne familjen europiane .

Marreveshja parashikon shkembime informacioni e dokumentacioni, pjesemarrrje ne seminare e konferenca ,organizimin e veprimtarive te perbashketa , shkembime delegacionesh e grupe pune etjIMG-20180118-WA0005 IMG-20180118-WA0003 IMG-20180118-WA0004


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *