KRYEFAQE

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1484643918035{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1483001620974{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][rev_slider_vc alias=”full-width-home”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1517585246253{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1600878597842{margin-top: -75px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1600873273045{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 120px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_custom_heading text=”Sherbimi” font_container=”tag:h4|font_size:40|text_align:center|color:%23b69d74|line_height:52px” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Noteria në Republikën e Shqipërisë kryen veprimtari juridike në shërbim të personave fizikë e juridikë, nëpërmjet redaktimit të akteve dhe kryerjes së veprimeve noteriale, në pajtim me Kushtetutën e legjislacionin në fuqi.” font_container=”tag:h5|font_size:22|text_align:center|color:%234f4f4f” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1526476927180{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 30px !important;}” offset=”vc_col-lg-3″][vc_column_text]

Statuti

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1600872582555{margin-top: -20px !important;}”]Noterët organizohen profesionalisht në nivel vendor nëpërmjet dhomave të noterisë që funksionojnë pranë një ose disa rretheve gjyqësore dhe në nivel kombëtar në Dhomën Kombëtare të Noterisë, të cilat janë persona juridikë[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1526476920810{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 30px !important;}” offset=”vc_col-lg-3″][vc_column_text]

Kodi i Etikes

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1600872648505{margin-top: -20px !important;}”]Noterët organizohen profesionalisht në nivel vendor nëpërmjet dhomave të noterisë që funksionojnë pranë një ose disa rretheve gjyqësore dhe në nivel kombëtar në Dhomën Kombëtare të Noterisë, të cilat janë persona juridikë[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1526476881320{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 30px !important;}” offset=”vc_col-lg-3″][vc_column_text]

Vlerat

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1600872717855{margin-top: -20px !important;}”]Të hartojë testamente, projekte për veprime të tjera juridike e dokumente, të japë kopje dokumentesh dhe shkurtime prej tyre, si dhe të kryejë veprime të tjera noteriale, të të marrë pjesë në organizime profesionale kolektive[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1526476874840{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 30px !important;}” offset=”vc_col-lg-3″][vc_column_text]

Detyrimi

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1600872969441{margin-top: -20px !important;}”]Noteri detyrohet të përmbushë funksionet e veta kurdoherë e posaçërisht për veprimet noteriale që nuk presin, si dhe t’u përgjigjet kërkesave të shtetasve në çdo vend të territorit ku e ushtron juridiksionin zyra noteriale e tij[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1519634423751{margin-bottom: 100px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1600875192518{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 370px !important;background: #303030 url(http://www.notariati.al/wp-content/uploads/2020/09/unnamed.jpg?id=8646) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1519634940586{padding-top: 50px !important;padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;background: #303030 url(http://www.notariati.al/wp-content/uploads/2018/02/caption-1-2.jpg?id=7200) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_custom_heading text=”Dhomes Kombetare te Notereve te Shqiperise” font_container=”tag:h3|font_size:26|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:36px” google_fonts=”font_family:PT%20Serif%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20italic%3A400%3Aitalic” css=”.vc_custom_1600875150158{padding-bottom: 10px !important;}”][vc_custom_heading text=”Jeni të mirëpritur për të na kontaktuar në adresat dhe numrat
e telefonit të mësiperme ose perdorni formën në kollonën
tjetër për të dërguar mesazhin tuaj në adresen e Dhomës Kombëtare të Noterëvë.” font_container=”tag:p|font_size:15|text_align:left|color:rgba(255%2C255%2C255%2C0.71)” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1600875174959{padding-top: 0px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1600890635732{padding-top: 50px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 50px !important;background-color: #1f2839 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column_text]Noteri ka këto të drejta të Hartojë testamente,veprime juridike e dokumente, të japë kopje dokumentesh,të kryejë veprime të tjera noteriale, të parashikuara nga ligji.[/vc_column_text][vc_column_text]Noteri ka këto të drejta të Kërkojë nga personat fizikë e juridikë dokumente që janë të domosdoshme për kryerjen e akteve dhe të veprimeve noteriale[/vc_column_text][vc_column_text]Noteri ka këto të drejta të Kryejë detyrat e tij me paanësi, në bazë të ligjit dhe të betimit të bërë si noter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1518534319386{border-top-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;padding-top: 80px !important;padding-bottom: 70px !important;background-color: #fbfbfb !important;border-top-color: #e0e0e0 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #e0e0e0 !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”Njoftime” font_container=”tag:h2|font_size:30|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”” font_container=”tag:p|font_size:15|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1600888243443{margin-top: -15px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”25″ style=”load-more” items_per_page=”6″ item=”cmsms_GridPost” btn_title=”NJOFTIME TE TJERA” btn_style=”cmsms” btn_uniqid=”cmsms_shcd_5f6b9dbae91f31_77291754″ grid_id=”vc_gid:1600887893782-41dfea5e26ce7bc4b4baf47851217583-10″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1516955642701{margin-top: 50px !important;border-top-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #f9f9f9 !important;border-top-color: #e0e0e0 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #e0e0e0 !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”8727″ img_size=” 200×100 ” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”8733″ img_size=”200×100″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”8728″ img_size=”200×100″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”8732″ img_size=”200×100″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” bg_type=”bg_color” bg_override=”full” css=”.vc_custom_1518534713524{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #1b1b1b !important;}” bg_color_value=”#1b1b1b”][vc_column width=”2/3″ offset=”vc_col-lg-offset-0 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-0 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-0 vc_hidden-xs” css=”.vc_custom_1506928491450{margin-left: 20px !important;}”][vc_custom_heading text=”Jeni të mirëpritur për të na kontaktuar në adresat dhe numrat
e telefonit.” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1600890095015{padding-top: 10px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506928654985{margin-right: 20px !important;}” offset=”vc_col-lg-offset-0 vc_col-lg-4 vc_col-md-offset-0 vc_col-md-4 vc_col-sm-offset-0 vc_col-xs-12 vc_hidden-xs”][cmsms_button text=”KONTAKTONI” alignment=”right” icon_alignment=”right” uniqid=”cmsms_shcd_5f6ba50c68d0a5_98410127″ text_settings=”true” add_icon=”true” icon=”Theme-Default-Icons-arrow-small-right” icon_size=”20″ icon_gap=”3″ text_font_size=”14″ text_line_height=”38″ link=”url:http%3A%2F%2Fwww.notariati.al%2Fcontact-us%2F|title:KONTAKTONI”][/vc_column][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm” css=”.vc_custom_1506594217122{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_custom_heading text=”Jeni të mirëpritur për të na kontaktuar në adresat dhe numrat
e telefonit.” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1600890116544{padding-top: 10px !important;}”][/vc_column][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm” css=”.vc_custom_1506592480729{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][cmsms_button text=”KONTAKTONI” alignment=”center” icon_alignment=”right” uniqid=”cmsms_shcd_5f6ba5318df3d6_23414957″ text_settings=”true” add_icon=”true” icon=”Theme-Default-Icons-arrow-small-right” icon_size=”20″ icon_gap=”3″ text_font_size=”14″ text_line_height=”38″ link=”url:http%3A%2F%2Fwww.notariati.al%2Fcontact-us%2F|title:KONTAKTONI”][/vc_column][/vc_row]